ΑΡΧΙΚΗ

Καλώς ήρθατε στην Avitron.

H Avitron, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης εκδηλώσεων, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της. Εδώ και χρόνια, δραστηριοποιείται παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας για εκδηλώσεις στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, η ομάδα των ειδικών της Avitron καλύπτει όλο το φάσμα, από το συνολικό σχεδιασμό και τη σκηνική προσαρμογή του χώρου μέχρι την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων και συστημάτων ΙΤ . Βρίσκεται στη διάθεσή σας για να διασφαλίσει ότι η εκδήλωση ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτό που έχετε φανταστεί.

Η Avitron μπορεί να σας διαθέσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού προς ενοικίαση, καθώς και σκηνικές λύσεις έτοιμες ή κατασκευασμένες ειδικά για σας.

Διαθέτει ματαξύ των άλλων ποικίλες επιλογές φωτισμού και βίντεο, συστήματα προβολών, ηχητικό εξοπλισμό και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας.

Στην Avitron θεωρούμε ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστο τεχνολογικό εξοπλισμό και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας, διατηρώντας τη φήμη μας και την επιτυχή παρουσία μας προσφέροντας τις πλέον προωθημένες τεχνολογίες στο χώρο.

Εκδηλώσεις εταιρειών, επαγγελματικά συνέδρια, προώθηση προϊόντων, απονομές βραβείων – ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης ή την πολυπλοκότητά της, την κλίμακα ή τον προϋπολογισμό της, η Avitron διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις για να την πραγματοποιήσει.